:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

April 23, 2019   17:37

0

439

Podrška odbornika SO Severna Mitrovica Goranu Rakiću

Na danas održanoj sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica odbornici su razmatrali Izveštaj o radu Opštine u prethodnoj godini kao i Izveštaj o finansijskom stanju opštine. Na sednici je bilo reči i o dosadašnjem radu gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića.

Odbornici su većinom glasova usvojili Odluke o prenosu sredstava koji se odnose na sopstvene prihode iz prethodne godine, kao i odluke koje se tiču prenosa sredstava iz Razvojnog fonda iz kojeg se, između ostalog, finansiraju projekti izgradnej Hale sportova i zgrade Vatrogasnog doma.

Odbornik Srpske liste Ivan Zaporožac istakao je tokom diskusije da je njemu kao roditelju i sportisti od posebne važnosti činjenica da se u Kosovskoj Mitrovici privode kraju završni radovi na izgradnji Hale sportova nakon 20 godina.

„Svi su nam obećavali, a jedino je (Goran) Rakić gradio našu Kosovsku Mitrovicu“, rekao je Zaporožac.

I odbornik Srpske liste Nemanja Biševac pružio je punu podršku gradonačelniku Goranu Rakiću.

„Uređenje grada, renoviranje Ulica knjaza Miloša, Lole Ribara, Oslobođenja, Sutjeska, Vlade Ćetkovića, izgradnja stotina stanova i zapošljavanja mladih obeležilo je njegov mandat. Nadamo se da će tako raditi i ubuduće“, naglasio je Biševac.

Većina odbornika dala je punu podršku predsedniku Srpske liste i  gradonačelniku Severne Mitrovice Goranu Rakiću, podržali njegov rad i obećali podršku i u narednom periodu.

Izvor: TV Most

AlbanijaprotestiEdi Rama
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva