:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 22, 2019   19:15

0

656

"Podrži me":U junu izgradnju dnevnog centra u Kosovskoj Mitrovici

Delegacija Republike Srpske i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Željko Jović  popodne su u Kosovskoj Mitrovici posetiti Udruženje roditelja „Podrži me“ koje se bavi rešavanjem potreba porodica dece i mladih sa poteškoćama u razvoju.

Svetlana Jovanović kaže da im mnogo znači pomoć koja dolazi iz Republike Srpske , Milorada Arlova, Kancelarije za Kosovo i Metohiju , lokalne samouprave i svih građana dobre volje koji pomažu Udruženju.

Ivana Rakić predsednica Udruženja “Podrži me”, dodaje da im je važna pomoć jer osećaju da nisu sami.

Željko Jović zamenik direktora Kancelarije za KiM je zahvalio braći i sestrama iz Republike Srpske koji u kontinuitetu pomažu .

“Nije slučajno što je prvo mesto njihove posete baš Udruženje  roditelja dece sa poteškoćama u razvoj koje je pomognuto više puta.

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na KiM Milorad Arlov koji je sa delegacijom iz Republike Srpske došao da podrže Udruženje obećao je novu pomoć .

“U junu , 26. ćemo početi izgradnju dnevnog centra kako bi se proširili “, rekao je Arlov.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izrazio zadovoljstvo posetom i istakao da je važno da ljudi na ovom prostoru znaju da nisu sami.

Udruženje “Podrži me” osnovano je juna 2017. godine , ima 137 članova i bavi se rešavanjem potreba porodica dece i mladih sa posebnim potrebama.

Izvor: TV Most

UdruženjeposetaArlovJovićdelegacija iz Republike Srpske
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva