:

:

TV Most

clock

Jun 30, 2020   19:52

0

271

Pokloni najboljim đacima za Dan opštine Zubin Potok

Predsednik Privremenog organa opštine Zubin Potok Srđan Vulović, organizovao je danas, povodom Dana opštine, prijem đaka generacije osnovnih i srednjih škola i direktora škola i podelio im simbolične poklone.

Ana Radojković iz O. Š. "Jovan Cvijić", Ivona Janićijević iz O. Š. "Blagoje Radić", Ružica Đukić iz O. Š. "Petar Kočić" i Anastasija Tomović iz Srednje škole "Grigorije Božović", svojim vrednim radom i stečenim znanjem u dosadašnjem školovanju poneli su zvanje đaka generacije, navodi se u objavi na Fejbuk nalogu "SO Zubin Potok".

"Kakvi ste bili do sada, takvi budite i dalje, i još bolji. Učite dobro, kako biste stečeno znanje mogli da upotrebite korisno, kako biste pobedili lenjost i neznanje. Budite uporne, ne zaboravite nikad odakle ste, već ponosno ističite svoje poreklo i svoj Kolašin. Mi ćemo vas, kao opština pomagati, a vi čuvajte Kolašin znanjem i radom", rekao je Vulović.

Kako se navodi, usled pandemije koronavirusa i mera koje propisuju zabranu okupljanja, na današnji dan, nije usledila adekvatna proslava Dana opštine Zubin Potok.

Izvor: Kosovo online

KiMZubin Potok
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva