:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 16, 2019   17:54

0

207

Pokrenuta istraga povodom uznemiravanja srednjoškolki

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do incidenta u Gračanici, kada su srednjoškolke tražeći prevoz od Gračanice do Lapljeg Sela ušle u vozilo Albanca, koji ih je, prema njihovim izjavama policiji, tokom vožnje seksualno uznemiravao.

„Juče oko podneva Policijskoj stanici u Gračanici prijavljen je slučaj uznemiravalja devojčica srednjoškolskog uzrasta. Slučaj je otvoren, zabeležen i istraga je u toku, a takođe i pregled kamera“, istakao je, u izjavi za RTV Gračanica, komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

On je istakao da su devojčice dale izjavu i da je istraga u toku.

„Na osnovu izjava žrtava, devojčice su ušle u jedno vozilo i tokom vožnje bile seksualno uznemiravane od strane vozača. Za sada nemamo konkretnu informaciju o kom se vozilu radi, a u toku je i pregled sigurnosnih kamera“, kazao je Trajković.

Komandir Policijske stanice u Gračanici je poručio svim građanima da malo više obrate pažnju i na svoje ponašanje i da znaju sa kim se treba voziti kolima. Trajković je apelovao na sve da čim primete nešto sumnjivo odmah prijave policiji, kako bi policija mogla da radi svoj posao.

Izvor: RTV Gračanica

GračanicaBratislav Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva