:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Maj 31, 2020   18:57

0

188

Policijskoj stanici “Sever” u prvom kvartalu ove godine prijavljeno 56 različitih slučajeva

U periodu od 12.03 2020 do danas u okviru nadležnosti policijske stanice “Sever” registrovano je 56 prijavljenih slučajeva, 50 okarakterisanih kao krivično delo, jedan kao kršenje javnog reda i mira, tri prekršaja po zakonu o bezbenosti saobraćaja i dva incidenta, stoji u izvestaju policijske stanice Sever za prvi kvartal ove godine.

Od težih krivičnih dela koja su rešena do sada su, šest slučajeva nasilja u porodici, zbog čega su dva lica zadržana 48 sati u pritvoru po nalogu nadležnog tužioca. Tokom epidemije bilo je 16 slučajeva koji su prekršili pravila mera zaštite od koronavirusa po članu 250. krivičnog zakonaKosova i 9 teških krađa.

Procenat ukupnog broja razrešenih slučajeva je za 17 posto veći u odnosu na isti period prošle godine, kaže se u izveštaju policijske stanice za prvi kvartal ove godine.

Izveštaj je podneo Đorđe Karamarković, komandir policijske stanice Severna Mitrovica i zahvalio Opštini Kosovska Mitrovica i Kriznom štabu zbog dobre međusobne koordinacije koju su imali tokom pandemije Kovid-19, dodavši da su imali dobre rezultate na obezbeđivanju karantina ali i odličnu sardanju građana tokom sprovođenja mera protiv širenja epidemije.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?