:

:

TV Most

clock

Februar 03, 2020   23:00

0

139

Politika: Malo srpskih političara na Molitvenom doručku

Tradicionalnom Molitvenom doručku čiji je domaćin američki predsednik Donald Tramp, u četvrtak će u Vašingtonu prisustvovati 3.000 gostiju iz više od 100 zemalja.

Među njima biće i potpredsednik Skupštine Vladimir Marinković, koji je  rekao je za "Politiku" da će se do tada sresti s više kongresmena i senatora među kojima su Stiv Stajvers i Emanuel Kliver, kopredsedavajući srpskog kokusa.

"Videću se takođe sa članovima kabineta Donalda Trampa, sa sekretarom za stanovanje i urbani razvoj Benom Karsonom, a na samom događaju 6. februara očekujem priliku da se vidim s državnim sekretarom Majkom Pompeom, kao i sa Ivankom Tramp", rekao je Marinković.

Kako je prenela RTV Novi Pazar, u Vašington je i ove godine pozvan direktor opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović, a prema medijskim napisima, prestižnom događaju kao i više puta dosad prisustvovaće i lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković i njegova uspruga Danica.

Utisak je ipak, piše "Politika", da u Srbiji više ne vlada jagma da se obezbedi pozivnica za ovaj skup kao u prvoj dekadi ovog veka.

Šef diplomatije i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić dobio je poziv i ovog puta, ali kao i prošle godine neće ići zbog obaveza. Na put neće ni još jedan redovan učesnik, ministar u vladi i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović, piše list.

U svojstvu lidera Pokreta obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković dobija poziv drugu godinu zaredom, ali ni on, kako se navodi, zbog obaveza ne može da ide.

Izvor: T a n j u g

Molitveni doručakSADDonald TrampVladimir MarinkovićVuk DraškovićNenad PopovićIvica Dačić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?