:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Jun 04, 2020   13:07

0

301

Položen kamen temeljac za još tri zgrade u Ulici Vojvode Putnika

U Kosovskoj Mitrovici u ulici Vojvode Putnika, danas je položen kamen temeljac za izgradnju tri stambene zgrade, sa ulupno 36 stanova. Ovaj projekat realizuje Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica sredstvima Vlade Republike Srbije koja je preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju izdvojila 331 milion dinara, namenski za izgradnju 8 stambenih zgrada.

Sve stambene zgrade trebalo bi da budu završene do Mitrovdana, ili najkasnije do kraja godine.

“Odlučni smo da se bortimo za bolji život svakog pojedinca , i to ćemo raditi, ne samo u danima i mesecima koji su pred nama, već u celom narednom periodu. Užurbano radimo na rešavanju problema kojih u Kosovskoj Mitrovici ima. Nećemo dozvoliti da nijedna porodica bude bez rešenog stambenog pitanja niti da živi u nehumanim uslovima” rekao je Spirić i dodao da će jedan broj građana stambeno biti zbrinut u novim stambenim jedinicama a onde gde to bude moguće, uradiće se sanacija i renoviranje postojećih objekata.

On je najavio da će se u saradnji sa Direkcijom za stambeni i poslovni prostor , uskoro pristupiti uređivanju ulaza i zajedničkog prostora u mitrovačkim zgradama.

Uporedo se radi i na kompletnoj obnovi Samačkog bloka. Za potrebe ovog objekta, grad Beograd je izdvojio 42 miliona dinara.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska MitrovicaSpirićkamen temeljac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva