:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Maj 20, 2020   17:37

0

1312

Položen kamen temeljac za kuću porodice Biševac u selu Jabuka

Sredstvima Vlade Republike Srbije i Kancelarije za KiM, u opštini Zubin Potok biće izgrađene četiri nove i renovirano pet kuća za socijalno ugrožene porodice. Predsednik Privremenog organa Opštine Srđan Vulić položio je kamen temeljac za kuću porodice Biševac u selu Jabuka.

Polaganjem kamena temeljca za kuću namenjenu porodici Biševac u selu Jabuka počela je realizacija programa izgradnji i renoviranja kuća za socijalno ugrožena lica u Opštini Zubin Potok. 

Predsednik Privremenog organa Srđan Vulović  sa saradnicima obišao je ovu porodicu koja ima četvoro dece.

„Danas smo položili kamen temeljac za kuću namenjenu ovoj porodici sa četvoro dece koja je izuzetno lošeg materijalnog stanja. Očekujemo da ovim dana počnemo i izgradnju još tri kuće i rekonstrukciju, odnosno dogradnju  još pet kuća. Naši sugrađani su počeli da grade kuće ali nemaju dovoljno sredstava da to završe, tako da u ovom paketu pomoći Vlade Republike Srbije i Kancelarije za KiM biće devet budućih korisnika tih objekata. Trudimo se da našem narodu omogućimo bolje uslove i olakšamo život na ovim prostorima“, rekao je Vulović.

On je dodao da država i opština rade sve kako bi obezbedili siguran opstanak i ostanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. 

Porodica Biševac ima samo reči zahvalnosti jer, kako kažu, realizacijom ovog projekta ulepšaće detinjstvo njihovoj deci.

Sredstvima Vlade Republike Srbije i Kancelarije za KiM, u ovoj opštini biće izgrađene četiri nove kuće i renovirano pet. Ukupna vrednost projekata je oko 40 miliona dinara.

Izvor: TV Most

KiMVlada Republike SrbijeKancelarija za KiMJabukaZubin PotokSrđan Vulovićkamen temeljacporodica Biševac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva