:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

April 27, 2020   15:49

0

282

Pomoć Arnoa Gujona stigla do ugroženih porodica u novobrdskom kraju

Dokazani humanista i dobrotvor Arno Gujon nastavlja da pomaže Srbima na Kosovu, a tokom prošle nedelje donacije u vidu životnih namirnica stigle su do ugroženih porodica u novobrdskom kraju.

Gujon je na svom Fejsbuk nalogu napisao da nikada neće zaboraviti Srbe na Kosovu i da će i ubuduće nastaviti da pruža ruku solidarnosti ugroženim porodicama na Kosovu.

On je naglasio da je zahvaljujući predanom radu volontera pomoć stigla do baka Dragice, unuke sveštenika Dušana Trajkovića kojeg su Albanci ubili 1918. 

“Teški uslovi u kojima živi nisu slomili njen vedar duh, a osmeh koji smo dobili prilikom odlaska predstavlja najveću nagradu za učinjen napor. Posetili smo i selo Zebince gde smo pomogli Ljubišu i Gospavu Savić koji imaju devetoro dece i petoro unučadi. Nedaleko od njih, u selu Prekovce živi šestočlana porodica Stojanović kojoj smo takođe odneli neophodnu pomoć”, napisao je Gujon.

On je zahvalio svima koji su do sada pokazali humanost i odlučnost da pomognu Srbina na Kosovu ističući da je u ovim teškim vremenima svaka donacija značajna.

“Molimo sve ljude dobre volje da podrže naš rad donacijom na sledećem linku:  https://www.solidarite-kosovo.org/faire-un-don/?lang=sr . Hvala unapred na ogromnoj solidarnosti”, poručuo je Gujon.

Izvor: Kosovo online

KiMGujonhumanitarna pomoć
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva