:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2020   14:54

0

424

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Zoran Bojović sutra u Kosovskoj Kamenici i Gnjilanu

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović obići će sutra, 10. juna, opštine Kosovska Kamenica i Gnjilane.

Bojović će se na početku posete, u zgradi Privremenog organa Kosovske Kamenice u Ranilugu, sastati sa predsednicom i članovima Privremenog organa.

Potom je predviđena poseta Udruženju humanitarnih žena u Ranilugu, koje su sašile i donirale više od 6.000 zaštitnih maski za vreme epidemije virusa korona.

Nakon toga, Bojović će u 14 sati obići poljoprivredno domaćinstvo Momira Savića u Ranilugu, koje se uspešno bavi pčelarstvom.

Posetu Ranilugu Zoran Bojović će nastaviti u 16 sati obilaskom Udruženja - Modnog studija „Jefimija“, čije su članice sašile i donirale oko 4.000 zaštitnih maski, a u 17 sati Bojović će posetiti petočlanu porodicu samohranog roditelja Dragana Naskovića, kome je rakonstruisana porodična kuća, sredstvima koje je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju. 

Na kraju posete ovom delu Kosova i Metohije pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović sastaće se u zgradi Privremenog organa Gnjilana, u selu Gornje Kusce, sa predsednikom i članovima Privremenog organa.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKancelarija za KiMZoran BojovićKosovska KamenicaGnjilane

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva