:

:

TV Most

Foto: Ansambl

clock

Oktobar 05, 2022   8:33

0

34

Ponovo počela sa radom "Venčeva škola folklora"

Ansambl "Venac" je nakon duže pauze zbog pandemije koronavirusa obnovio "Venčevu školu folklora", a prva proba održana je sinoć u sportskoj sali Osnovne škole "Miladin Mitić" u Lapljem Selu, saopšteno je iz Ansambla.

U Gračanici će škola folklora početi danas u sali Asnambla "Venac", a u narednom periodu očekuje se da škola počne sa radom i u Livađu, Lepini i Donjoj Brnjici.

Polaznici Venčeve škole folkora mogu biti deca nižeg i višeg školskog uzrasta. Mesečna pretplata je 800 dinara. Roditelji koji upišu troje dece za treće dete dobijaju besplatan upis u školu folklora. Roditelji koji upišu četvoro i više dece dobiće besplatan upis za svu decu. Od plaćanja će biti oslobođena i sva deca koja su iz socijalno ugroženih porodica.

U narednom periodu očekuje se početak rada škole folklora u Livađu, Lepini i Donjoj Brnjici.

Ovom prilikom podsećamo da se deca srednjoškolskog uzrasta i studenti mogu prijaviti u "Venčev omladinski ansambl" čiji je rad obnovljen februara 2022. godine i probe održava u prostorijama "Venca" svakog utorka i četvrtka, a svi odrasli mogu se priključiti radionici "Srpsko kolo" koja se održava od aprila 2022. svakog četvrtka u 17:30 časova.

Sve informacije za upis se mogu dobiti na +383 49 855080, +381 66 9010949 i +383 49 103457.

Izvor: Saopštenje; Foto: Ansambl Venac

KiMVenčeva škola folkloraAnsambl Venac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva