:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Januar 25, 2021   16:28

0

22

Popović: Odnosi s Rusijom odlični, ne mogu da nas posvađaju

Koliko pojedini predstavnici srpske opozicije žive vam realnosti, i čine sve da posvađaju Srbiju sa njenim najvažnijim saveznicima, najbolje pokazuje primer samozvanog političara Mlađana Ðorđevića, kaže ministar i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović.

"Ovaj čovek, koji svoje ime gradi na iznošenju besmislenih tvrdnji o navodno lošim odnosima Srbije i Rusije, danas iz Moskve ponovo napada sopstvenu državu, misleći da će time dobiti neki politički poen", naveo je Popović u pisanoj izjavi.

Koliko su, kaže, besmislene njegove tvrdnje najbolje govori činjenica da u ovim najtežim trenucima za naš narod, Srbija i Rusija pregovaraju o pokretanju proizvodnje ruske vakcine u Srbiji, a uskoro očekujemo i da u našu zemlju budu dopremljene ruske vakcine za koje se bori čitav svet.

To je, naglašava, svakako rezultat politike koju je prethodnih godina vodio predsednik Vučić i srpska Vlada.

"Krajnje je ponižavajuće doći u Moskvu, napadati svoju državu, iznositi najgrublje neistine o srpskoj državnoj politici u pokušaju da se Srbija i Rusija posvađaju", naveo je Popović.

Poručio je da građani Srbije veruju predsedniku Srbije i srpskoj Vladi kada grade partnerstvo sa Rusijom upravo zbog toga što su danas najbolji mogući odnosi Srbije i Rusije u novijoj istoriji, upravo zbog toga što ćemo uz pomoć Rusije ojačati naš zdravstveni sistem i sačuvati zdravlje građana, i upravo zbog toga što sa Rusijom radimo na realizaciji niza važnih državnih projekata.

"Takvi kao Mlađan Ðorđević nikada neće dobiti podršku građana Srbije, jer nijedan Srbin neće dopustiti da bilo ko posvađa Srbiju sa njenim prijateljem i saveznikom - Rusijom", zaključio je Popović.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?