:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Avgust 11, 2020   13:17

0

315

Popović poziva meštane da se priključe humanoj akciji i pomognu Aleksandru

U centru Gračanice od jutros je postavljen štand gde se može priložiti novac za pomoć u daljem lečenju Aleksandra Popovića iz Kosova Polja koji boluje od tumora na mozgu. Akciju koju je organizovala opština Gračanica u saradnji sa Svetom balona podržao je i predsednik Srđan Popović.

Svi meštani opštine Gračanica koji žele da pomognu Aleksandru novac mogu priložiti do 15 časova na štandu postavljenom u centru Gračanice. To je u prepodnevnim satima učinio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je pozvao sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji.

„Opština Gračanica nastavlja da podržava humane akcije koje za cilj imaju borbu za nečiji život. Kao i mnogo puta u prethodnom periodu i ova današnja akcija naš je doprinos da pomognemo Aleksandru da pobedi ovu opaku bolest. Verujem da će se naši meštani odazvati akciji i pomoći koliko je u njihovoj mogućnosti“, kazao je Popović.

Aleksandar Popović iz Kosova Polja koji živi u Beogradu boluje od teškog oblika tumora na mozgu. Do sada je više puta podvrgnut operacijama a uporedo je primao osamnaest zračnih i dvadeset i četiri hemioterapije. Zatim još šest ciklusa hemioterapije. I dalje je u fazi lečenja, ali mu se zdravstveno stanje ne poboljšava.

Ovaj tumor je veoma agresivan i teško se leči. Saznavši da u inostranstvu postoje i drugačiji tretmani za lečenje ove bolesti, porodica je poželela da Aleksandra odvede u Nemačku da nastavi sa lečenjem ove teške bolesti.

Aleksandru su potrebna novčana sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, kao i za putne troškove, smeštaj, analize, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal.

Izvor: TV Most,saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva