Popović: Situacija sa korona virusom pod kontrolom

:

:

TV Most

clock

Jul 02, 2020   19:40

0

35

Popović: Situacija sa korona virusom pod kontrolom

Službe u opštini Gračanica su sve vreme trajanja pandemije virusa korona bile na nivou zadatka i krizni štab i dalje radi veoma dobar posao, izjavio je za RTV Gračanica, predsednik opštine Srđan Popović.

Ekipe su i dalje na terenu i u komunikaciji sa ljudima, naglasio je Popović.

„Korona je i dalje pristuna što znači da i dalje moramo biti oprezni i odgovorni. Mi svakodnevno apelujemo, kako preko lokalnih saveta tako i putem društvenih mreža i naših volontera na terenu, na sve naše sugrađane da poštuju sve mere opreza i u tom cilju smo razgovarali i sa vlasnicima ugostiteljskih objekata, kako bi epidemiološka situacija ostala na zavidnom nivou, kao što je sada“, istakao je Popović.

U opštini Gračanica situacija je pod kontrolom kada je korona virus u pitanju, istakao je predsednik opštine Gračanica i dodao da su se volonteri od prvog dana odlično snašli na terenu.

„Od početka su naši volonteri obilazili starije i sve osobe kojima je pomoć bila potrebna. Imali smo dovaljan  broj ljudi, odnosno volontera, imali smo i dovoljno paketa sa hranom i osnovnim životnim namirnicama a sve to zahvaljujući Kancelariji za KiM, našoj Vladi i međunarodnim institucijama koji su nam u tom periodu pomogli“, kazao je Popović i istakao da se u opštini i dalje održavaju jednom nedeljno sastanci u cilju nastavka pružanja pomoći svima kojima je pomoć potreban na teritoriji opštine Gračanica.

Opština privodi kraju mnogobrojne projekte, među kojima su srednjoškolski centar, stambena zgrada sa stanovima za 36 porodica, a ovih dana u toku je i asfaltiranje lokalnih ulica u selima na teritoriji opštine.

„Naš cilj je da urbanizujemo sva naša sela i da našim građanima obezbedimo bolji život i sigurniju budućnost na ovim prostorima“, istakao je Popović.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je naglasio da će opština i dalje raditi u korist njenih građana i pokušavati da reši sve postojeće probleme.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva