:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Oktobar 23, 2020   16:40

0

47

Popović: Uskoro će biti rešen problem sa kanalizacionom mrežom u opštini Gračanica

Dugogodišnji problem sa zastarelom kanalizacionom mrežom na teritoriji opštine Gračanica uskoro će biti potpuno rešen. Do sada su završeni radovi na rekonstrukciji postojeće i izradi nove kanalizacione mreže na nekoliko lokacija u Gračanici, Preocu i Lapljem Selu. Radovi će biti nastavljeni sutra u Čaglavici, a potom i u ostalim mestima opštine gde postoje slični problemi, istakao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, koji je danas obišao radove u Lapljem Selu.

„Na osnovu prijava građana oko problema sa kanalizacijom počeli smo sa rekonstrukcijom postojeće i izgradnjom nove kanalizacione mreže na teritoriji opštine Gračanica. Do sada je sanirana kanalizacija na Padalištu i u romskoj mahali u Gračanici, na nakoliko lokacija u Preocu, danas se radi kod zgrada u Lapljem Selu, a već sutra i u Čaglavici“, istakao je Popović.

Našim sugrađanima veliki problem je predstavljalo stalno izlivanje kanalizacije usled padavina, što je sada rešeno, a akcionim planom opštine predviđeni su radovi na kanalizacionoj mreži i u ostalim mestima opštine.

„Zadovoljni smo što smo dobili kanalizaciju najzad, jer Romska mahala nije imala dobro urađenu kanalizacionu mrežu i to je sada rešeno“, istakao je Kenan Salijević.

„Na Padalištu smo imali mnogo problema jer se stalno izlivala kanalizacija, sada je to sanirano i nadamo se da je problem rešen“, ističe Predrag Matić, koji živi u naselju Padalište u Gračanici.

Predstavnici lokalne samouprave poručuju da će nastaviti da rade na rešavanju svih infrasturkturnih problema u cilju stvaranja boljih uslova za život na teritoriji opštine Gračanica.

„U stalnoj smo komunikaciji sa našim sugrađanima, a i preko Lokalnih saveta saznajemo koji su njihovi problemi i želim da naglasim da je opština tu da im izađe u susret i da bude njihov servis“, istakao je Popović i dodao da se pored kanalizacione radi i vodovodna mreža u Gračanici, koja će uskoro biti puštena.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?