:

:

TV Most

clock

Maj 28, 2019   10:35

0

262

Posao za 400 najuspešnijih medicinskih radnika

Vlada Srbije i Ministarstvo zdravlja doneli su odluku da zaposle 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, saopštilo je to ministarstvo.

Planirano je da se omogući radno angažovanje najuspešnijih učenika tri profila srednjih medicinskih škola za zanimanja medicinska sestra-tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra.

Poziv se odnosi isključivo na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. godine, a kandidati treba da se prijave do 31. maja.

Prioritet pri razgovoru imaće kandidati koji su završili školovanje sa najboljim uspehom, a radi razmatranja prijave neophodno je da kandidat ima dokaz o položenom stručnom ispitu.

Kandidati koji ne ispunjavaju ove uslove neće biti kontaktirani.

Prijave mogu podneti isključivo kandidati koji su završili državne srednje medicinske škole na celoj teritoriji Srbije i koji nisu u radnom odnosu u struci na neodređeno vreme.

Prijava i pozivanje će se obavljati isključivo elektronskim putem, a obrazac prijave se nalazi na sajtu Ministarstva zdravlja.

Obrazac je potrebno popuniti potpunim i tačnim informacijama i poslati na e mail adresu: [email protected] najkasnije do petka 31. maja.

Neblagovremeno podnete prijave, prijave koje ne sadrže sve neophodne podatke na obrascu, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju gore pomenute uslove neće biti razmatrane.

Zapošljavanje će biti obavljeno u skladu sa kadrovskim planovima zdravstvenih ustanova i finansijskim planom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Izvor: Танјуг

zdravstvoprijem radnika
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva