:

:

TV Most

clock

Oktobar 23, 2019   19:49

0

71

Poslanici o poštanskim uslugama

Na dnevnom redu četvrte sednice drugog redovnog zasedanja je Predlog zakona o poštanskim uslugama, Predlog zakona o potvrđivanju akata Svetskog poštanskog saveza, kao i izmene i dopune Zakona o informacionoj bezbednosti, o čemu se vodila objedinjena rasprava. Sednica biće nastavljena sutra u 10 sati.

Poslanici će sutra raspravljati o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda, kao i o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene.

Na dnevnom redu sednice su i izmene odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, kao i predlog davanja saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2019, koji je u dnevni red uvršćen po hitnom postupku.

Reč je o izmenama koje se donose radi isplate novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara svim korisnicima penzija, privremenih naknada invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, i invalidnoj deci korisnicima privremene naknade kod Fonda.

Izvor: Танјуг

Skupština Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva