:

:

TV Most

clock

Februar 11, 2021   13:51

0

177

Poslanici sa KiM: Zato što znamo da je naše da se držimo zajedno i borimo, glasajmo za Srpsku listu

U nedelju 14.02.2021. godine, održavaju se vanredni izbori za pokrajinski parlament u Prištini. Narodni poslanici sa KiM u Skupštini Srbije Danijela Vujičić, Milan Savić i Ljubomir Marić upozorili su srpski narod na Kosovu i Metohiji da "ovo nisu obični izbori za Srbe i ostali nealbanski narod na Kosovu i Metohiji, jer su po svemu što se dešavalo u prethodnom periodu uvek bili poruka koja se šalje svima koji bi želeli da se srpski glas ne čuje u Prištini, poruka da smo i dalje tu i da ćemo se boriti za svoja prava". 

"Ovaj put su se oni koji bi želeli da nema jedinstva među nama potrudili da nam smanje našu snagu i da obesprave naš glas tako što su oskrnavili i iskasapili biračke spiskove u želji da onemoguće osnovno demokratsko pravo, pravo na izbor. Zato je sada više nego prethodnih godina važno da što masovnije svi zajedno u nedelju izađemo i damo glas za srpsko jedinstvo, naš opstanak i borbu za budućnost", naveli su u zajedničkom saopštenju Vujičić, Savić i Marić.

Oni su ukazali da je sada "momenat kada treba da pokažemo da čak i kada pokušavaju da smanje našu snagu oduzimanjem prava glasa velikom broju naših sugrađana, ne mogu da umanje ili izbrišu naše postojanje i jedinstvo. Zato dragi naši sugađani na ovim izborima moramo da još jednom pošaljemo snažnu poruku glasom za Srspku listu, glasom za jedinstvenu politiku opstanka, glasom za našu neraskidivu vezu sa državom Srbijom i glasom za našu budućnosti i budućnost naše dece na Kosovu i Metohiji".

"Zato što znamo da je naše da se držimo zajedno i borimo, zato glasajmo svi u nedelju za Srpsku listu. Živela Srbija!!!, poručili su Vujičić, Savić i Marić svojim sunarodnicima na KiM.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMizboriVujičićMarićSavić

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva