:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Septembar 25, 2021   20:51

0

33

Poslanici Skupštine Srbije Ivana Popović i Janko Langura posetili opštinu Gračanica

Narodni poslanici Skupštine Srbije Ivana Popović i Janko Langura posetili su opštinu Gračanica i sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem dogovorili posetu omladine Gračanice Beogradu.

 

Po rečima poslanice Ivane Popović u pitanju je dogovor oko finalnih detalja kako bi omladinci iz Gračanice u toku posete Beogradu mogli da posete sve značajne institucije.

“Poseta će biti realizovana 4.oktobra, a ono što je važno jeste da ćemo obići sve znamenite institucije u Beogradu. Počećemo od skupštine Srbije, ukoliko nam vreme dozvoli obići ćemo i predsednika Srbije, a prema preliminarnim najavama posetićemo i patrijarha. Gračaničke omladince ćemo voditi i u Novi Sad. Nadam se da će oni videti koliku podršku i ljubav imaju od nas i koliku nadu ulažemo u njih”, istakla je Popović.

Narodni poslanik Janko Langura  ističe da nije prvi put na Kosovu, kao i u Gračanici, i da je već uveren u gostoljubivost kosovskih domaćina.

“Utisci su ovde uvek fenomenalni. Ono što ja volim da prenosim ljudima u centralnoj Srbiji je da boljih domaćina odavde nema, zato se mi uvek vraćamo a i uskoro ćemo opet doći”, kazao je Langura.

Predsednik opoštine Gračanica Srđan Popović naglasio je da Gračanica uvek rado dočekuje narodne poslanike, kojima je ovo i drugi dom.

“Omladina je naša budućnost i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo posetu naših omladinaca našim institucijama u Beogradu. Uvek kada naši poslanici dođu kod nas znamo da nam država šalje poruku da nismo zaboravljeni, da smo prioritet za državu i za samog predsednika”, istakao je Popović.

Mladi poslanici Skupštine Srbije više puta su posetili opštinu Gračanica, a pored ostalog, značajno interesovanje  iskazuju za život mladih i njihova interesovanja.

Izvor: RTV Gračanica

Srđan PopovićOpština GračanicaIvana PopovićJanko Languranarodni poslanici
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?