:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Septembar 25, 2021   20:51

0

239

Poslanici Skupštine Srbije Ivana Popović i Janko Langura posetili opštinu Gračanica

Narodni poslanici Skupštine Srbije Ivana Popović i Janko Langura posetili su opštinu Gračanica i sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem dogovorili posetu omladine Gračanice Beogradu.

 

Po rečima poslanice Ivane Popović u pitanju je dogovor oko finalnih detalja kako bi omladinci iz Gračanice u toku posete Beogradu mogli da posete sve značajne institucije.

“Poseta će biti realizovana 4.oktobra, a ono što je važno jeste da ćemo obići sve znamenite institucije u Beogradu. Počećemo od skupštine Srbije, ukoliko nam vreme dozvoli obići ćemo i predsednika Srbije, a prema preliminarnim najavama posetićemo i patrijarha. Gračaničke omladince ćemo voditi i u Novi Sad. Nadam se da će oni videti koliku podršku i ljubav imaju od nas i koliku nadu ulažemo u njih”, istakla je Popović.

Narodni poslanik Janko Langura  ističe da nije prvi put na Kosovu, kao i u Gračanici, i da je već uveren u gostoljubivost kosovskih domaćina.

“Utisci su ovde uvek fenomenalni. Ono što ja volim da prenosim ljudima u centralnoj Srbiji je da boljih domaćina odavde nema, zato se mi uvek vraćamo a i uskoro ćemo opet doći”, kazao je Langura.

Predsednik opoštine Gračanica Srđan Popović naglasio je da Gračanica uvek rado dočekuje narodne poslanike, kojima je ovo i drugi dom.

“Omladina je naša budućnost i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo posetu naših omladinaca našim institucijama u Beogradu. Uvek kada naši poslanici dođu kod nas znamo da nam država šalje poruku da nismo zaboravljeni, da smo prioritet za državu i za samog predsednika”, istakao je Popović.

Mladi poslanici Skupštine Srbije više puta su posetili opštinu Gračanica, a pored ostalog, značajno interesovanje  iskazuju za život mladih i njihova interesovanja.

Izvor: RTV Gračanica

Srđan PopovićOpština GračanicaIvana PopovićJanko Languranarodni poslanici
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva