:

:

TV Most

clock

Septembar 14, 2022   17:10

0

107

Poslednje kolo 6. ciklusa “Kvizomanijaka” sutra u “Akvarijusu”

Poslednje kolo šestog ciklusa kviza znanja „Kvizomanijak“ odigraće se u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici u četvrtsak 15. septembra 2022. godine. 

Od ove sezone dva najbolje plasirane ekipe nakon deset odigranih kola stiču pravo da se takmiče na završnom turniru „Kviz lige srpskih šampiona“ koja će se po prvi put održati u Beogradu 24. septembra. Posle devet odigranih kola prvo mesto je već osigurala ekipa „Rekreativci forte“ (čiji je član nekadašnji pobednik „Slagalice“ Miloš Timotijević), dok se za drugo mesto, i kartu za Beograd, i dalje bore „Posetioci“ i „Siks pistols“.

Kviz, čiji je autor i voditelj Miloš Radović, održava se pod ovim imenom u „Akvarijusu“ od novembra 2020. godine. „Kvizomanijak“ je do sada okupio više stotina takmičara različitih profila i interesovanja.

Nagradni fond u ovom ciklusu iznosi oko 750 evra.

„Kvizomanijak“ je osmišljen kao kviz u kojem se, kroz druženje i zabavu, takmičari nadmeću iz različitih oblasti znanja (kultura i umetnost, muzika, istorija, geografija, sport, politika). Kviz je koncipiran tako da bude zabavan i poučan, pa se u njemu dinamično smenjuju igre opšteg znanja, brzine, dosetljivosti, logike. Poseban segment kviza posvećen je muzici, domaćoj i stranoj.

Izvor: Radio Mitrovica sever

KiMKosovska MitrovicaKvizomanijak
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva