:

:

TV Most

clock

Novembar 28, 2019   15:21

0

374

Povređeni radnici „Hendersona“ pušteni na kućno lečenje

U oružanoj pljački koja se danas desila u mestu Dren nadomak Leposavića povređena su tri radnika firme "Henderson", M.J (44) i H.A (46) albanske nacionalnosti, i Srbin F. L (30) koji su nakon ukazane pomoći u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici otpušteni na kućno lečenje, potvrđeno je za Kosovo Onlajn u tom Centru.

Nakon zbrinjavanja i dijagnostičkih pregleda u Kliničko - bolničkom centru u Severnoj Mitrovici povređeni su otpušteni, a prema rečima dežurnog hirurga doktora Ljubiše Markovića radi se o lakim telesnim povredama.

„Tri lica su ambulantno zbrinuta, odrađene su dijagnostičke metode i utvrđeno je da se radi o kontuzijama glave i tela, bez preloma rebara i znakova koji bi ukazivali da je potrebna hospitalizacija. Nakon dijagnostičkih procedura otpušteni su na kućno lečenje, jer se radi o lakim telesnim povredama“, rekao je za Kosovo Onlajn doktor Marković.

Inače, pljačka se desila danas kada su nepoznati napadači sa dva vozila preprečila put kombiju u kojem se prevozi novac, a došlo je i do pucnjave.

Pljačkaši su pobegli sa lica mesta, dok su povređeni radnici firme za prevoz novca potražili pomoć u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici.

Izvor: Kosovo online

KiMKBC Kosovska Mitrovicapljačka vozila sa novcem

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva