:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 04, 2020   17:12

0

331

Predsednica i članovi PO Štimlje obišli raseljene porodice sa teritorije ove opštine

Predsednica Privremenog organa Milena Janićijević sa članovima Sretenom Cvejićem, Ivicom Dimićem, Nenadom Šubarićem i sekretarom Nebojšom Maksimovićem obišla je raseljene porodice sa teritorije opštine Štimlje u cilju upoznavanja sa problemima sa kojima se te porodice suočavaju i razgovarala je o načinima na koji se ti problemi mogu rešiti. Tom prilikom je predsednica PO Štimlje uručila skromne poklone.

U Donjoj Gušterici obišli su devetočlanu porodicu Stanislava Stakića. Stakići žive u porodičnoj kući od oko 80 kvadrata koja još uvek nije u potpunosti završena pa su izrazli potrebu za građevinskim materijalom kako bi završili gradnju kuće.

U Skulanevu su posetili porodicu Milosavljević. Vasa Milosvaljević živi u nezavršenoj kući sa suprugom i kćerkom i, takođe, su izrazili potrebu za građevinskim materijalom za završetak kuće.

U Preocu je Privremeni organ opštine Štimlje posetio porodicu Mirić Dragana koji sa suprugom i još dvoje maloletne dece živi u kući koju je sam izgradio. U razgovoru Mirići su naglasili da bi bilo kakva pomoć dobrodošla.

Sve porodice su izrazile zahvalnost što je SO Štimlje pokazala zainteresovanost da se upozna sa problemima koji ih muče i pronalaženju načina kako da se ti problemi reše.

Izvor: RTV Gračanica

PO ŠtimljepomoćKosovo i Metohija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva