:

:

TV Most

clock

Decembar 09, 2023   14:57

0

61

Predsednik SNS obišao Mačvanski okrug i razgovarao sa građanima Ljubovije i Malog Zvornika

Predsednik Srpske napredne stranke obišao je danas Mačvanski okrug i razgovarao sa građanima Ljubovije i Malog Zvornika.

“U 11 godina koliko smo odgovorni za ovu državu, preživeli smo razne velike krize i opet smo uspeli da izgradimo kilometre i kilometre puteva, nove škole i vrtiće, da podignemo penzije i plate, da sačuvamo dostojanstvo Srbije, a to smo uspeli zahvaljujući svim građanima. Te sve stvari se ne podrazumevaju, nego postižu zajedničkim radom. To vam je kao kada gradite kuću, pa vam dođu i prijatelji i rodbina na mobu i treba nekog vremena da se kuća izgradi, a kad dođe paliluća sve u sekundi nestane i izgori. Srbija je naša kuća i kako se budemo ponašali prema našoj kući tako će nam biti.

Ako je nešto jasno na ovim izborima onda je jasno da postoje samo dve opcije. Postoje dve opcije lista koju je podržao Aleksandar Vučić i naspram njega Dragan Đilas i sve, ali apsolutno sve ostale liste. Aleksandar Vučić - Srbija koja se gradi i gde Srbija ide napred i Dragan Đilas i Srbija koja ide i period pre 2012. godine.

Zato 17. decembra izbor je jednostavan broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! Živela Ljubovija! Živeo Mali Zvornik! Živela naša jedina otadžbina Srbija!!!

U pobede!!!”

Izvor: RTV; Foto: instagram

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva