:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 21, 2024   19:02

0

147

Predsednik Vučić na Sajmu turizma prvo posetio štand Kancelarije za KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  je na otvaranju 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu u obilasku štandova prvo posetio štand Kancelarije za Kosovo i Metohiju, gde su  u hali 4, pod sloganom „Doživi Kosovo i Metohiju“ predstavljeni turistički potencijali 11 opština, četiri sa severa i sedam južno od Ibra.

Predsedniku Vučiću je uručen poklon naroda iz Sirinićke Župe,  uz nadaleko čuven šarski sir, kao i poklon vino iz manastira sa KiM.

,,Hvala na divnim poklonima. Prenesite pozdrave našem narodu na KiM", rekao je Vučić, konstatujući da je Kancelarija za KiM divno uredila štand.

Na štandu  Kancelarije za KIM I predstaviće se  manastiri Eparhije raško-prizrenske i kosovsko-metohijske, planinski turizam, gastronomski specijaliteti, kvalitetna vina, privredni potencijali i prirodna bogatstva pokrajine, opštine Kosovska Mitrovica (22. februara u 12 sati), Zubin Potok (22. februara u 14 sati), Štrpce (22 februara u 18 sati),  Zvečan (24. februara u 14 sati), Leposavić (25. februara u 12 sati), Orahovac, Grad Priština (23. februara u 15 sati) i Kosovsko Pomoravlje - Gnjilane, Vitina, Kosovska Kamenica i Novo Brdo (24. februara u 12 sati).

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva