:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Decembar 28, 2018   9:43

0

290

Predstava "Uspavana lepotica" danas pred publikom u Šilovu i Partešu

Pozorišna predstava za decu „Uspavana lepotica“, rađena u koprodukciji Narodnog pozorišta u Prištini sa sedištem u Gračanici i Doma kulture u Gračanici, obradovaće danas publiku u Kosovskom Pomoravlju.

Kako se postaje princeza? Na koji način svaka kuća u kojoj vladaju ljubav i sloga može da postane dvorac? Da li sreću  treba tražiti u materijalnom bogatstvu ili u svom srcu? Uspavana lepotica je predstava o odrastanju jednog deteta; o prijateljstvu, lepom ponašanju, obrazovanju, ali i o tome da je za ljubav potrebno nešto više od poljupca a to je, čarobna i zaboravljena reč „izvini“.

Kroz dinamičan ritam predstave sa puno humora, muzike, igre, fantazija bajke je  osavremenjena i približena dečijoj svakodnevnici.

Ovo je predstava za malu i veliku publiku u kojoj će se prepoznati mnoga deca ali i odrasli jer nosi univerzalnu poruku  da je „dobrota  jedini način da nam život postane bajka“.

Prva predstava će biti održana u Domu kulture u Partešu, sa početkom u 11 časova, a druga od 18:30 u velikoj sali Kulturno prosvetnog centra u Šilovu. 

Izvor: RTV Puls

Kosovsko PomoravljeNarodno pozorište Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva