:

:

TV Most

clock

Jun 17, 2020   21:37

0

286

Predstavnici Kancelarije za KiM sutra u Leposaviću, Osojanu, Zubinom Potoku, Gnjilanu, Istoku...

Zamenici direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i Damjan Jović i pomoćnici Dejan Pavićević, Dušica Nikolić i Borislav Tajić, nastavljaju sutra, 18. juna, posetu Kosovu i Metohiji.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev sutrašnju posetu opštini Gnjilane započeće u selu Pasjane, gde će obići socijalno ugrožene porodice Jovice Serafimovića i Ljubiše Kitanovića. 

Nakon toga Kozarev će u Koretištu posetiti socijalno ugroženu porodicu Milana Vasića.

Posetu gnjilanskoj opštini Dušan Kozarev će završiti obilaskom Muzičke škole „Stvan Hristić“ u Stanišoru, kojoj će dodeliti harmoniku. Harmonika će se koristiti za potrebe izvođenja nastave, a finansijska sredstva za kupovinu ovog instrumenta obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Damjan Jović sutra će, tokom posete opštini Leposavić, obići pogon fabrike otkivaka „Lola-fot“ Lešak.

Poseta ovom pogonu upriličena je nakon realizacije projekta „Nabavka nove opreme, remont postojeće opreme i izgradnja nove hale za poljomehanizaciju fabrike „Lola-Fot“ Lešak“. Projekat je finansiran sredstvima Vlade Republike Srbije. 

Planiran je i obilazak radova na asfaltiranju deonice puta u selu Jošanica, zaseok Baraći, u dužini od 1.350 metara.

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Dejan Pavićević svoju posetu započeće u Osojanu, sastankom sa rukovodstvom Privremenog organa opštine Istok.

Nakon sastanka predviđen je obilazak jednog broja srpskih porodica u ovoj opštini

Nakon toga Pavićević će se u selu Drsnik, u sedištu Privremenog organa sastati sa rukovodstvom Privremenog organa opštine Klina.

Nakon sastanka, Pavićević će posetiti jedan broj srpskih porodica u ovoj opštini

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Dušica Nikolić obići će sutra opštinu Zubin Potok

Nikolić će u zgradi Privremenog organa  održati sastanak sa rukovodstvom Privremenog organa ove opštine.

U nastavku posete opštini Zubin Potok, Nikolić će obići Sportsko rekreativni centar „Mokra Gora“, gde će razgovarati sa zaposlenima, a zatim će u  Predškolskoj ustanovi „Naše dete“ obaviti razgovor sa direktorom vrtića i zaposlenima.

U selu Gornji Jasenovik, Dušica Nikolić će položiti kamen temeljac za kuću socijalno ugrožene porodice Radeta Đukića.

Finansijska sredstva za izgradnju ove kuće obezbedila je Kancelarija za Kosovu i Metohiju.

Posetu Zubinom Potoku pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić završiće razgovorom sa zaposlenima u Domu kulture „Stari Kolašin“.

Pomoćnik direktora Kancelarija za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić sutra će sa predsednikom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica biti domaćin zameniku gradonačelnika Grada Beograda, Goranu Vesiću, koji će tokom posete Kosovskoj Mitrovici, obići radove na izgradnji Samačkog bloka i novog Sportskog kompleksa u Kosovskoj Mitrovici, a zatim i Javno komunalno preduzeće „Standard“. Takođe, predviđen je obilazak Predškolske ustanove „Danica Jaramaz“, a posetu Kosovskoj Mitrovici, zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić završiće obilaskom grada. 

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva