:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Januar 03, 2020   15:34

0

313

Predstavnici Privremenog organa opštine Obilić obišli socijalno ugrožene u Plemetini i Babinom Mostu

Predsednik Privremenog organ opštine Obilić Nenad Denić, danas je u pratnji saradnika, predstavnika opštinskog Crvenog krsta i Centra za socijalni rad obišao najugroženije porodice u ovoj opštini, potvrđeno je za Kosovo Onlajn.

Predstavnici opštine obišli su korisnike socijalne pomoći u selima Plemetina i Babin Most kod Obilića, podelivši im higijenske i pakete životnih namirnica. Prilikom obilaska porodica, kojima je svaki vid pomoći dobrodošao, predstavnici lokalne vlasti, Crvenog krsta i Centra za socijalni rad upoznali su se sa situacijom na terenu u cilju iznalaženja adekvatnih rešenja.

"Ovom posetom smo želeli da porodicama prenesemo poruku da nisu zaboravljeni i da će 2020. uz pomoć Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju biti godina od značaja za korisnike Centra za socijalni rad, odnosno socijalno ugrožena lica", rekao je Denić za Kosovo Onlajn.

On je potvrdio da će 2020. biti godina u kojoj će pored korisnika socijale, pomoć dobijati i ostale porodice, u vidu donacija za otvaranje malih preduzeća i rešavanje bitnih životnih pitanja za dalji opstanak na ovim prostorima.

Izvor: Kosovo online

KiMObilićPlemetinaBabin Mostpomoć
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva