:

:

TV Most

Foto: Opština Zubin Potok

clock

Oktobar 02, 2020   17:31

0

96

Predstavnici Programa sveobuhvatnog razvoja UN posetili Zubin Potok

Čelnici opštine Zubin Potok, predvođeni gradonačelnikom Srđanom Vulovićem, razgovarali su danas sa predstavnicima Programa sveobuhvatnog razvoja (UN-Habitat, PAX i CBM).

Nakon sastanka u prostorijama opštine zajedno su obišli teren za realizaciju predloženog projekta kapitalnih investicija opštine Zubin Potok koji nosi naziv „Izgradnja putne infrastrukture u cilju podizanja privrednog rasta i povećanje konkurentnosti, trgovine i saradnje između opština Zubin Potok, Istok, Srbica i Peć”.

“Obilascima partnerskih opština ove organizacije označena je sledeća faza sprovođenja opšteg cilja Instrumenta kapitalnih investicija (CIF) koji se tiče poboljšanja praktične infrastrukture i usluga kao odgovor na potrebe građana i unapređenje međuopštinskog i lokalno-centralnog dijaloga i koordinacije”, navedeno je na Fejsbuk stranici opštine Zubin Potok.

Кomponentu Instrumenta kapitalnih investicija (CIF) implementiraju UN-Habitat, PAX i CBM u okviru Programa sveobuhvatnog razvoja, a finansira Vlada Švedske.

Izvor: Kosovo online

KiMZubin PotokUN
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva