:

:

TV Most

clock

Avgust 31, 2023   14:16

0

144

Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uručeni ključevi od stanova

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse Siniša Radović uručio je danas u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba ključeve od 22 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i stambenim interesentima.

Na početku obraćanja, v.d. pomoćnika ministra Radović pozdravio je prisutne u ime ministra odbrane Miloša Vučevića i izrazio zadovoljstvo što je danas bio u prilici da uruči ključeve od stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i stambenim interesentima. On je istakao da Ministarstvo odbrane preduzima mere kako bi što veći broj pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije rešio stambeno pitanje koje je ključno za svaku porodicu.

"U prethodnom periodu urađeno je dosta toga. U ovom momentu, što se tiče Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, radi se na osmišljavanju novih modela kako bi se ljudi učinili zadovoljnijim i ostvarili ovo pravo, a sve u nastojanju da se standard naših pripadnika poboljša i na tom planu", rekao je v.d. pomoćnika ministra odbrane Radović.

On je istakao da napore uvek treba činiti, kako za posao, tako i za porodicu, državu, jedinicu i društvenu zajednicu.

"Želim vam srećan novi početak, to će biti zadovoljstvo koje će vama i vašim porodicama omogućiti da živite mnogo bolje i da u narednom periodu imate još mnogo srećnih trenutaka", naglasio je v.d. pomoćnika ministra odbrane Radović.

Major Jožef Feher istakao je da je presrećan, jer danas rešava važno životno pitanje.

"Cela moja porodica je srećna što smo rešili krov nad glavom. Nadam se da će i u buduće mnoge moje kolege rešiti stambeno pitanje",  rekao je major Feher.

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba brigadni general Mile Vitezović, načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane  pukovnik Dragan Milković i načelnik Uprave za infrastrukturu potpukovnik Miloš Peruničić.

Izvor: TV Most, Ministarstvo odbrane; Foto: Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbraneVojska Srbijestanovi
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva