:

:

TV Most

Foto: Vijesti

clock

Avgust 10, 2020   13:04

0

252

Privatno obezbeđenje i dalje zavodi red: Opet guranje sa odbornicima iz Budve

Privatnom obezbeđenju pomogli su pripadnici interventne jedinice policije, koji su sprečili Marka Carevića, Krsta Radovića i još nekoliko odbornika DF-a i Demokrata da uđu u zgradu Opštine.

 

Na ulazu u zgradu Opštine Budva opet je došlo do guranja između privatnog obezbeđenja i odbornika i funkcionera Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta.

Privatno obezbeđenje nije dozvolilo najstarijem odborniku Gojku Liješeviću (75) (Demokrate) da uđe u zgradu Opštine, nakon čega je počeo pokušaj probijanja kordona.

Privatnom obezbeđenju pomogli su pripadnici interventne jedine policije, koji su sprečili Marka Carevića, Krsta Radovića i još nekoliko odbornika DF-a i Demokrata da uđu u zgradu Opštine.

Ispred zgrade okupili su se i simpatizeri smenjene vlasti.

Carević i Radović su, nakon što nisu uspeli da probiju kordon, pozvali okupljene na smirivanje tenzija, poručujući da je 75-godišnjem odborniku zabranjeno da uđe.

Radović je insistirao da ga puste u skupštinsku službu kako bi zakazao nastavak 33. i 34. sednice lokalnog parlamenta, na čijem dnevnom redu su njegova i smena Carevića.

Liješević kao najstariji odbornik predsedavao je jednom od sednica, pa je jutros tražio da ode u službu kako bi je zakazao.

"Terate me da kršim zakon, molim vas pustite me", kazao je Radović i tražio da pozovu nekoga da se obrati.

Lider Demokrata i odbornik te partije Mijomir Pejović zatražio je od obezbeđenja da se skloni sa ulaza kako bi odbornici ušli.

"Sklonite se, moramo da donesemo odluke da radnici prime plate”, kazao je Pejović.

Izvor: Vijesti

Crna GoraBudvaodbornicipolicijaDemokratski frontDemokrate Crne Gore
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva