:

:

TV Most

Foto: Kosovo onlajn

clock

Februar 28, 2021   12:35

0

81

Priveden Albanac koji je nožem povredio srpskog mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac albanske nacionalnosti A.Š. (24), koji je sinoć oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole u Severnoj Mitrovici, uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo „ubistvo u pokušaju“ i određeno mu je policijsko zadržavanja do 48 sati, potvrdio je za Kosovo Onlajn portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Radović je rekao da je osumnjičeni napao mladića M.M (26) nožem, dok je bio u društvu dvojice drugara M.N. (34) i P.Đ. (32) koji su uspeli da pobegnu i kasnije slučaj prijave policiji.

„Oko 22 sata, u ulici Lole Ribara, u blizini raskrsnice sa ulicom Knjaza Miloša i Tehničke škole, osumnjičeni kosovski Albanac je sa nožem u ruci krenuo ka srpskim mladićima koji su stajali u blizini raskrsnice. Jedan od trojice Srba je primetio osumnjičenog kako im se približava ubrzanim korakom sa podignutom jednom rukom i koji ih je pozivao na obračun. Dvojica od trojice srpskim mladića su uspeli da pobegnu, dok je osumnjičeni trećem mladiću nožem naneo povrede u predelu lica i glave“, rekao je Radović.

On je dodao da je povređenom M.M. lekarska pomoć ukazana u mitrovačkom Kliničko – bolničkom centru gde je hospitalizovan.

„Patrola Kosovske policije je uhapsila osumnjičenog koji je priveden u policijsku stanicu, gde mu je po nalogu dežurnog tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Istraga na ovom slučaju se nastavlja vrlo intenzivno“, poručio je Radović.

Izvor: Kosovo onlajn

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva