:

:

TV Most

Foto: ilustracija

clock

Avgust 24, 2019   17:46

0

186

Prizren: Uhapšeno osam osoba zbog piramidalnih prevara i ilegalnog kockanja

Kosovska policija uhapsila je osam osoba u Prizrenu, osumnjičenih za organizovanje "piramidalnih prevara i ilegalnog kockanja", saopštila je ova policija.

Regionalna jedinica za istraživanje privrednog kriminala i korupcije u Prizrenu, u okviru Kosovske policije, izvršila je pretres na 13 lokacija, za koje se sumnjalo da se u njima odvijaju piramidalne prevare i ilegalno kockanje.  

Tom prilikom, uhapšeno je osam osumnjičenih kosovskih Albanaca: B. M. (1977), F. K. (1998), B. M. (1976), F. H. (1976), L. A. (1976), A. K. (1996), A. B. (1983) i  F. S. (1971). 

Tokom pretresa, na osam lokacija, policija je pronašla i zaplenila pet računara, 11 mobilnih telefona, 485 evra i tikete za klađenje. 

Nakon saslušanja, odlukom tužioca, sedmorici osumnjičenih određen je četrdesetosmočasovni pritvor, navodi se u saopštenju Kosovske policije.

U saopštenju se dodaje da će Regionalna jedinica za istragu privrednog kriminala i korupcije u Prizrenu, nastaviti sa istražnim radnjama, kako bi kompletirala i predala slučaj Tužilaštvu.

Akcija je sprovedena u četvrtak, 22. avgusta, stoji u saopštenju policije.

Izvor: Radio Kontakt Plus

KiMKPSprevare
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?