:

:

TV Most

Foto: KSS

clock

Oktobar 21, 2021   16:45

0

63

Promovisana juniorska i kadetska košarkaška liga Srbije

Svečana promocija Juniorske lige Srbije, Kadetske lige Srbije i Ženske kadetske lige Srbije za sezonu 2021/2022 održana je u dvorani Radničkog na Crvenom krstu.

 

Promociji je prisustvovalo kompletno rukovodstvo Košarkaškog sveza Srbije na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem, potpredsednica za žensku košarku Ana Joković, potpredsednik za mušku košarku Nenad Krstić, potpredsednik za takmičenja Dušan Projović, generalni sekretar Zlatko Bolić, kao i sin Dušana Ivkovića Pavle, Nebojša Ilić, mlada košarkašica Art basketa Višnja Stefanović i mladi košarkaš Partizana Dušan Tanasković, koji su sa uspehom igrali ove lige.

Pre 12 godina na ideju nedavno preminulog Dušana Ivkovića, 2009. godine formirana je Juniorska liga Srbije.

Upravo zbog toga, promocija je ove godine održana u dvorani Radničkog na Crvenom krstu, mestu na kome se stvarala istorija jugoslovenske i srpske košarke zahvaljujući legendarnom Dudi, jednom od najvećih trenera svih vremena.

U ovim takmičenjima svaki region naše zemlje ima svog predstavnika i daje šansu mladim košarkašima i košarkašicama da se takmiče sa vršnjacima iz svih krajeva Srbije.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva