:

:

TV Most

clock

Jun 24, 2020   13:22

0

84

Pronađeno beživotno telo u Studenici. Situacija se smiruje, pripadnici MUP i dalje na terenu

Pripadnici VTJ i policije su tokom potrage za bračnim parom Bogojević u Studenici, gde su se dogodile velike poplave, pronašli jedno beživotno telo, saznaje RTS.

Telo žene je pronađeno u vodi između dva drveta, dva kilometra od kuće Bogojevića, potvrđeno je RTS-u.

Za sada se ne zna o kome je reč, ali se pretpostavlja da se radi o telu Smiljke Bogojević.

Vatrogasci i policija su na terenu i u toku je izvlačenje i identifikacija tela. 

Potraga za 80-godišnjacima Radi i Smiljki Bogojević traje od juče. Oni su, kako se pretpostavlja, ostali zarobljeni u kući kada se Studenica izlila.

Pošto nije moglo da im se priđe čamcem, bio je angažovan i helikopter MUP-a, ali ih spasioci nisu pronašli.

Situacija se smiruje, pripadnici MUP i dalje na terenu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i dalje su na terenu u svim ugroženim područjima Srbije i kontinuirano pomažu stanovništvu i prate sitauciju koja se iz časa u čas smiruje, navedeno je u saopštenju Ministarstva koje je dostavljeno medijima.

Navodi se da je vanredna situacija na snazi na teritoriji gradova Loznice, Kraljeva, Prokuplja, opština Mali Zvornik, Krupanj, Osečina, Lučani, Mionica, Ljig, Ivanjica, Vladimirci, Gornji Milanovac, Trstenik, Blace, delu teritorija opština Ljubovija, Kosjerić, Arilje, Žagubica, Lajkovac, Koceljeva, Bajina Bašta i Despotovac.

Do sada je evakuisano 275 osoba na teritoriji opština Krupanj, Ljubovija, Kosjerić, Požega, Lučani, Arilje, Blace, Ljig, Kraljevo, Kruševac i Jagodina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 24 sata dnevno nadziru sve vodotokove u Srbiji, pomažu oko saniranja štete i čine sve kako bi se građani Srbije što pre vratili u svoje domove.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva