:

:

TV Most

Foto: Vijesti / Boris Pejović

clock

Januar 22, 2022   19:45

0

227

Protesti u Crnoj Gori: Krivokapić, Abazović i Bečić treba da se dogovore, nema Vlade sa DPS-om

Počelo okupljanje građana u Podgorici isred zgrade Vlade, koji i noćas protestuju protiv mogućeg formiranja manjinske Vlade.

Među okupljenima su funkcioneri Demokrata Danilo Šaranović i Albin Ćeman.

Ispred Vlade je i lider i poslanik Prave Crne Gore Marko Milačić, kao i poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin.

Jedan od građana obratio se okupljenima, rekavši da je većina njih za to da se Vlada sastavi od izborne volje građana.

"Druga opcija je da se ide na izbore. Sve ostalo je neprihvatljivo".

Drugi učesnik protesta rekao je da premijer Zdravko Krivokapić, vicepremijer Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić treba da se dogovore.

"Nemojte da se igrate s narodnom voljom građana. Nema vlade s DPS-om, već samo s onom većinom koja je plod izborne volje građana".

Protesti i u Tivtu

Građani koji protestuju zbog namere rušenja Vlade premijera Zdravka Krivikapića i formiranja manjinske Vlade što traži Građanski pokret URA okupili su se večeras na kotorskoj raskrsnici na Jadranskoj magistrali u blizini aerodroma Tivat.

Protest u Nikšiću ispred prostorija GP URA

Večeras su građani Nikšića koji protestuju zbog, kako kažu, čuvanja izborne volje od 30.avgusta, odlučili da se okupe ispred zgrade Opštine, a ne, kako su to prethodne dve večeri radili, na Trgu Šaka Petrovića odakle su šetnjom išli do Opštine.

Večeras je sa njima potpredsednik Opštine, Mitar Goranović, ali i ostali članovi Demokrata, kao i predstavnici pokreta "Ne damo Nikšić".

Tu su i predstavnici NVO Miholjski zbor.

Izvor: Vijesti

Crna GoraprotestiVlada Crne Gore
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva