:

:

TV Most

clock

Oktobar 11, 2019   10:31

0

282

Prvi esports turnir na Kosovu i Metohiji

Ljubitelji video igara sa Kosova imaće tokom vikenda priliku da svoje umeće pokažu i na prvom zvaničnom esports takmičenju „WESG Invitational 2019“ koje će se održati u Mitrovačkom dvoru u Severnoj Mitrovici.

Takmičenje se organizuje u saradnji mitrovačkog Privremenog organa i Ares Gaming, a učešće su potvrdili najbolji timovi (CS:GO, Dota2) i igrači (Fortnite, PES20) iz Severne Mitrovice i Gračanice kao što su Urban Gaming, Killzone, Closed Movemen.

Timovi će se prvo sastati u Best of 1, gde će svaka ekipa igrati sa svakom jedan meč sa ciljem da sebi obezbedi mesto u finalu. Nakon eliminisanja slabijih timova, pobednici će proći dalje u polufinale i finale koje će odlučiti šampiona. Finale se igra na dve od tri dobijene partije. Eliminaciona faza počinje u 12 sati dok su velika finala zakazana u subotu (CSGO i PES) i nedelju (Dota2 i Fortnite) u 20 časova. Najbolje ekipe izboriće se za mesto među TOP4 tima za regionalno finale u Beogradu.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo preneti deo gaming atmosfere u Kosovsku Mitrovicu. Iskoristili smo  podršku predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića da se zabavimo sa omiljenim video igrama. Pozvali smo sve Fortnite i PES igrače i CSGO i Dota2 timove, kao i sve ljubitelje gaming kulture da nam se pridruže na prvom zvaničnom takmičenju na Kosovu i Metohiji", rekao je Nemanja Manitaševic iz Ares Gaming.

Izvor: Kosovo online

KiMSeverna Mitrovicaesports turnir
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva