:

:

TV Most

clock

Jun 18, 2022   19:49

0

108

Prvi “Vidovdanski moto skup” sledećeg vikenda u Kosovskoj Mitrovici – za ljubitelje motora i dobre muzike

Prvi “Vidovdanski moto skup“ biće održan u Kosovskoj Mitrovici u subotu 25. juna, u organizaciji Moto kluba „Gazimestan“.

Centralni deo manifestacije je muzički program koji će od 19h, biti održan na ploči kod STŠ „Mihajlo Petrović Alas“, a u okviru kojeg će, nakon uvodnog nastupa lokalnih muzičara, koncert održati rok grupa Kerber.

Kako je za Radio Kosovska Mitrovica rekao predsednik moto kluba „Gazimestan“ Dušan Mlađović, ova manifestacija se održava prvi put u ovoj organizaciji, i za razliku od „Bajk rok misije“ koja je ranijih godina održavana, „Vidovdanski moto skup“  podrazumeva spontano okupljanje bajkera iz celog regiona, bez defilea i organizovanog kretanja  glavnim državnim i opštinskim putevima.

Poenta je, kako kaže, da u večernjim satima svi stignu do Kosovske Mitrovice i zajedno uživaju u druženju i dobroj muzici.

„Najveća podrška i partner u organizaciji je Kancelarija za Kosovo i Metohiju, ali i ovdašnje lokalne samouprave i mnogobrojni pojedinci sa lokala“ kaže Mlađović.

Od njega saznajemo da je Moto klub „Gazimestan“ formiran prošle godine u decembru. Sedište kluba je u Zvečanu, ali okuplja bajkere iz cele zemlje i trenutno oh je 12 najaktivnijih.

„Formalno, klub je oformljen u decembru prošle godine, ali mi se družimo i vozimo zajedno duže od dve godine. Naš član može biti svako ko se pronađe u ovoj priči“ kaže naš sagovornik.

Izvor: Radio Mitrovica sever; Foto: Moto klub "Gazimestan"

KiMKosovska MitrovicaVidovdanski moto skup
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva