:

:

TV Most

clock

Februar 14, 2020   15:04

0

169

PS: Ne postoje tajni planovi sa Prištinom, samo Jeremićeve laži

Pokret socijalista saopštio je danas da Vuk Jeremić iznosi neistine kada govori o navodnim tajnim planovima i dogovorima Aleksandra Vučića sa privremenim vlastima u Prištini kao i da je sramota što kritikuje pismo o namerama za obnovu železnice.

"Tajni planovi i laži svojstvene su samo Jeremiću, koji je varao naše prijatelje i menjao rezolucije u UN tokom noći.

Srbija je danas potpisala pismo o namerama za obnovu železničkog saobraćaja između Beograda i Prištine, i to uz prisustvo predsednika Vučića i visokih svetskih zvaničnika", ističe PS u saopštenju.

Oni ukazuju da se ne obnavlja drumski i železnički saobraćaj samo zbog naše ekonomije, već i zbog toga da bi naš narod na KiM bio bliži centralnoj Srbiji.

Oni pozivaju Jeremića da ode na Kosovo i Metohiju, i da tamo našem narodu objasni zašto to nije dobro da oni bolje, brže i bezbednije stižu do Raške, Kraljeva i Beograda.

"Dakle, ne postoje nikakvi tajni planovi i dogovori, niti skrivene namere, postoje samo Jeremićeve izlizane laži i njegova neprestana mržnja prema Aleksandru Vučiću", navodi PS.

Ta stranka smatra i da je sramota da Jeremić, koji je stavio pečat na kosovsku nezavisnost postavivši glupo pitanje pred MSP, danas kritikuje potpisano pismo o namerama za obnovu železnice.

"Hašim Tači sa Vučićem razgovora, a Jeremiću se zahvaljuje", poručio je PS u saopštenju.

Izvor: Танјуг

KiMPokret socijalista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva