:

:

TV Most

clock

Septembar 19, 2020   20:47

0

78

PS: Vulin služi Srbiji, Šutanovac NATO paktu

Pokret socijalista reagovao je povodom intervjua Dragana Šutanovca koji je za Novu S izneo niz laži i uvreda na račun ministra odbrane i lidera PS-a Aleksandra Vulina.

Iz PS-a su poručili da Šutanovac napada Vulina jer je Vulin u vojsci obnovio i unapredio sve ono što je NATO lobista uništio i da Vulin, za razliku od Šutanovca, služi Srbiji.

-NATO lobista i vlasnik pašnjaka na Vračaru, sa pravom napada Aleksandra Vulina.
Sve što je Šutanovac radio, Vulin radi suprotno. Šutanovac je topio tenkove, Vulin ih modernizuje. Šutanovac je ugasio vazduhoplovstvo, Vulin ga je ojačao. Šutanovac je najbolje generale izručivao Hagu, Vulin ih je doveo na akademiju i na počasno mesto vratio generala Lazarevića, generala Pavkovića i sve naše junake. Šutanovac nije smeo pred NATO paktom da izgovori reč Košare, Vulin je snimio filmove i vratio poštovanje junacima koji su uvek prvi ešalon na svakoj paradi.

Šutanovac je od herojske 63. i 72. napravio bataljone, a Vulin ih podigao u rang brigade- navode iz Vulinove partije.

Oni poručuju da je osnovna razlika između Šutanovca i Vulina to što Šutanovac služi NATO paktu, a Vulin Srbiji i da je upravo to osnovni razlog napada na Vulina.

- Dugo bi bilo nabrojati sve što je Šutanovac uradio da bi uništio vojsku Srbije i još duže nabrojati šta je Vulin sve uradio da bi našu vojsku ojačao i unapredio, ali biće dovoljno reći samo jedno- Šutanovac je služio i služi NATO paktu, a Vulin je služio i služi Srbiji- kazali su u PS-u povodom napada Dragana Šutanovca na Aleksandra Vulina.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva