:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Avgust 04, 2020   13:41

0

286

Pucnjava u centru K.Mitrovice, jedno lice privedeno

U centru Kosovske Mitrovice u blizini spomenika Knezu Lazaru došlo je do oružanog incidenta između dva lica. Jedan osumnjičeni je priveden i nalazi se u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je za program Radio Kosovske Mitrovice šef operative kosovske policije za region sever Miodrag Lekić.

“Lice koje je upotrebilo vatreno oružje tokom incidenta je privedeno od strane policije i nalazi se u policijskoj stanici, a za drugim osumnjičenim licem se traga” rekao je Lekić.

Policija je aktivirala operativni plan “Čelični prsten” vezano za ova dešavanja. Lekić nije mogao da potvrdi detalje u vezi sa ovim incidentom, ni kako je do njega došlo, ni šta je eventualni motiv. Akcija je i dalje u toku.

Više desetina zabrinutih građana okupilo se nakon incidenta u centru Kosovske Mitrovice. Na licu mesta je veći broj pripadnika kosovske policije, među njima i pripadnika interventne i ambulantna kola. Prema našim inftomacijama sa lica mesta jednom policijskom pripadniku ukazana je pomoć u kolima hitne pomoći.

Građani za Radio KM govore da je do pucnjave došlo iz nehata, kada je pištolj kao hladno oružje upotrebljen u tuči, ali da je došlo do ispaljivanja hica u vazduh. Opširnije o ovome tokom dana.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska Mitrovicapucnjava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva