:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 21, 2022   10:33

0

109

Pupovac: Milošević stavio mandat na raspolaganje

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac rekao je danas da je potpredsednik vlade za društvene delatnosti i ljudska prava Boris Milošević stavio mandat na raspolaganje, nakon što je prema nezvaničnim informacijama osumnjičen u aferi s bespovratnim podsticajima.

Nismo održali sve sastanke, nemamo ni sve informacije, ali na osnovu onoga što imamo, Milošević ima naše poverenje i imaće ga jer je čovek od poverenje, rekao je Pupovac za zagrebačku N1 tv.

"Milošević je čovek izuzetnih moralnih kvaliteta i častan čovek. On sigurno zna šta je najbolje za njega, vladu i njegovu stranku, zbog toga je svoj mandat stavio na raspolaganje predsedniku vlade", naveo je.

To je učinio zbog njegovog moralnog osećaja i stava po kojem predsednik vlade, vladajuća većina i on sam procenjuju šta je u ovim okolnostima politički najbolje za vladu.

Dodao je da još treba videtu u čemu se, kako kaže, sastoje činjenice po kojima se Milošević tereti, kako će se razvijati celi postupak, pa će onda o svemu razgovarati.

USKOK je saopštio da je bivši ministar Darko Horvat, od novembra 2018. do kraja decembra 2018., kao ministar privrede, preduzetništva i zanatskih usluga, dodelio 2,6 miliona kuna bespovratnih sredstava privrednim subjektima za koje je bio lično zainteresovan, kao i onima za koji su to od njega neposredno ili posredstvom njegove pomoćnice višekratno tražili: potpredsednik vlade Boris Milošević, državni sekretar Ministarstva regionalnog razvoja Velimir Žunac, direktorka Uprave za potpomognuta podrucja Katica Mišković i bivši ministar Tomislav Tolušić.

Izvor: T a n j u g

Boris MiloševićMilorad PupovacHrvatska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva