:

:

TV Most

clock

Decembar 07, 2023   16:12

0

51

Puštena u saobraćaj deonica od Makrešana do Koševa; Vučić: Divno izgledaju ovih novih 11 kilometara auto-puta

Deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici autoputa od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

"Puštanjem u saobraćaj poddeonice Makrešane - Koševi, uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu autoputa od Pojata do Kruševca (Koševa), odnosno, u funkciji biće naplatne stanice Ćićevac, Kruševac Zapad i Koševi, dok će naplatna stanica Pojate biti stavljena van funkcije (kroz nju će se samo prolaziti)", naveli su iz Puteva Srbije.

Deonica Makrešane - Koševi je otvorena za saobraćaj u 15 časova.

Uključenje i isključenje sa autoputa u denivelisanoj raskrsnici "Kruševac - Istok" do daljnjeg neće biti moguće.

17:25 - Vučić: Divno izgledaju ovih novih 11 kilometara auto-puta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas video snimak kako vozi novom deonicom auto-puta na Moravskom koridoru, od Makrešana do Koševa i istakao da je nova deonica lepo uradjena. 

"Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta. Ponosan na Srbiju i njene ljude. Srbija ne sme da stane!", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Na snimku koji je objavio na svom nalogu, Vučić je ocenio kako je nova deonica, koja je danas otvorena, lepo urađena i istakao da je Srbija najlepša zemlja na celom svetu.

Izvor: T a n j u g; Foto: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva