:

:

TV Most

clock

Avgust 13, 2020   14:45

0

43

Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja zbog radova

Do 15. avgusta na autoputu Obrenovac - Ub u oba smera odvijaće se radovi na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta, zbog čega je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka.


 

Na deonici autoputa kod petlje Merošina i eptlje Niš jug u toku su radovi na sanaciji kolovoza. Radovi će potrajati do 20. avgusta, a zbog njih je za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka u smeru Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
Na obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake u zoni petlje Orlovača, pa je za saobraćaj zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale u smeru ka Ostružnici.
Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put „Miloš Veliki“. Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.
Na deonici Vrdnik - Irig produžavaju se radovi do 30. oktobta na sanaciji kolovozne konstrukcije, a u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.
Na naplatnoj stanici Zmajevo zbog izvođenja radova na sanaciji kolovozne trake nije moguće uključenje i isključenje sa auto-puta.
Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 90 minuta, dok na prelazu Šid putnička vozila čekaju 60 minuta da uđu u zemlju.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva