:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Avgust 06, 2020   19:49

0

96

Putevi Srbije o izmenama režima saobraćaja zbog radova

U zoni petlje Zmajevo u smeru od Subotice ka Novom Sadu od 8. avgusta od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na sanaciji kolovoza, a Putevi Srbije saopštili su da će za saobraćaj zbog toga biti zatvoreno isključenje sa auto-puta i uključenje, dok su alternativni putni pravci petlja Vrbas i petlja Novi Sad.

Na autoputu u zoni petlje Orlovača do 10. avgusta do 20. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake Obilaznice oko Beograda.

U prvoj fazi saobraćaj iz pravca tunela Straževica preusmerava se na izgrađenu desnu kolovoznu traku u zoni petlje Orlovača.

Za saobraćaj je zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale.

U drugoj fazi za saobraćaj se otvara isključenje za Ibarsku magistralu iz smera tunela Straževica.

Učesnici u saobraćaju na prilazu petlji Orlovača koji idu za Čačak ili Novi Sad nastavljaju pravo, a za Čukaricu ili Čačak preko Ibarske magistrale se odvajaju desno na rampu petlje Orlovača prema saobraćajnoj signalizaciji.

Na autpputu od petlje Takovo do petlje Ljig u toku su još sutra radovi na košenju trave u putnom pojasu

Radovi se obavljaju u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici od petlje Takovo do petlje Ljig u toku su još sutra od 7 do 15 časova radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu. Radovi se obavljaju u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva