:

:

TV Most

clock

Decembar 24, 2020   14:53

0

184

Putin čestitao Vučiću praznike: Zajedno protiv izazova

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić i izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti prisnu saradnju i ujediniti napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima.

U čestitki se kaže:

„Poštovani gospodine predsedniče,

srdačno Vam čestitam Novu Godinu i Božić.

Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije korona virusa.

Uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte. To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu.

Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Putina, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Izvor: Saopštenje

VučićPutinčestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva