:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 30, 2020   22:29

0

126

Rade Šerbedžija recituje i kuva na Fejsbuku

Glumac Rade Šerbedžija poručio je prijateljima na Fejsbuku, da želi da deli pesme i priče preko te društvene mreže, kako bi svima zajedno vreme brže prolazilo.

U video-snimku pod naslovom "Prvi deo: Na ružičastom papiru" Šerbedžija je recitovao, spremao obrok, počevši naravno od čišćenja glavice crnog luka, i na kraju nazdravio vinom.

"Sreću me ljudi svuda po svetu i, osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu da smo, uostalom, i prijatelji na Fejsbuku. Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumeo o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica, i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju", napisao je Šerbedžija.

Govoreći o merama borbe protiv korona virusa, Šerbedžija kaže da je pogođen "nemogućim katastrofama što su nas sve zajedno snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće".

"Želim da snimam neke pesme i da pričam neke priče, da nam prođe vreme. Da se družimo i da čuvamo umetnost", napisao je glumac. 

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva