:

:

TV Most

Foto: Opština Severna Mitrovica

clock

April 23, 2022   11:02

0

168

Radojević čestitao Vaskrs

Gradonačelnik Severne Mitrovice, Milan Radojević, čestitao je najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, uz želju da u ovim izazovnim vremenima pred kojima se nalazimo budemo složni, solidarni i tolerantni sa punim međosobnim razumevanjem i poštovanjem.

 

"Povodom najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima koji praznuju po Julijanskom kalendaru, upućujem najiskrenije čestitke sa željom da nam radost Hristovog vaskrsenja donese mir, blagostanje i porodičnu sreću. 

Želim da ovaj praznik, koji slavi novi život, pobedu života nad smrću, svetlosti nad tamom i budi nadu u bolje sutra, bude neprestano nadahnuće i podstrek za sve nas, da u ovim izazovnim vremenima pred kojima se nalazimo budemo složni, solidarni i tolerantni sa punim međosobnim razumevanjem i poštovanjem, kako bismo očuvali mir u danima koji su pred nama i nastavili da gradimo bolju budućnost za nas i našu decu.

Neka najveći hrišćanski praznik ispuni vaše domove radošću, zdravljem i blagostanjem. Srećan Vaskrs! Hristos vaskrse!", naveo je Radojević u čestitki.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Milan RadojevićVaskrsčestitkaSeverna Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva