:

:

TV Most

clock

Mart 22, 2021   15:47

0

158

Radojević i Hodžić: Nastavljamo da radimo kako bi smo stvorili što bolje uslove za život

Gradonačelnik Severne Mitrovice, Milan Radojević predstavio je novinarima sve projekte realizovane u 2020.godini i najavio bitne kapitalne i infrastrukturne projekte. Ulaganje u obrazovanje, zdravstvo, kulturu prioriteti su Opštine Severns Mitrovica i u ovoj godini.

Renoviranje osnovnih i srednjih škola, opremanje Vatrogasne stanice, ulaganje u zdravstvo, rekonstrukcija putne infrastrukture, samo su neki od projekata koje Opština Severna Mitrovica uspešno realizovala u prethodnom periodu.

„Nastavljamo sa istim timom realizaciju novih projekata koji su predviđeni za ovu godinu. Trudićemo se maksimalno koliko je u našoj mogućnosti da izađemo u susret svim potrebama i zahtevima naših sugrađana. Potrebe građana su velike, ali opština će dati svoj maksimum da i dalje radimo na urbanizaciji grada i razvoju mnogih kapitalnih projekata. Nastavićemo i dalje da podržavamo prosvetu i zdravstvo ali i građane i borbu protiv pandemije", rekao je Radojević.

Zamenik gradonačelnika Severne Mitrovice Adriana Hodžić istakla je da će 2021. godinu obeležiti jeste početak radova na izgradnji Kulturnog centra.

Najavila je i radove u Ulici kralja Petra u cilju boljitka kvaliteta života.

Opština Severna Mitrovica će se i u narednom period truditi da stvori što bolje uslove za život svojih sugrađana.

U tom cilju, gradonačelnik Radojević, svakog utorka i četvrtka , razgovaraće sa stanovnicima Severne Mitrovice o problemima sa kojima se suočavaju.

Izvor: TV Most

KiMSeverna MitrovicaRadojevićHodžićinvesticijerealizacija projekata
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?