:

:

TV Most

clock

Mart 22, 2021   15:47

0

273

Radojević i Hodžić: Nastavljamo da radimo kako bi smo stvorili što bolje uslove za život

Gradonačelnik Severne Mitrovice, Milan Radojević predstavio je novinarima sve projekte realizovane u 2020.godini i najavio bitne kapitalne i infrastrukturne projekte. Ulaganje u obrazovanje, zdravstvo, kulturu prioriteti su Opštine Severns Mitrovica i u ovoj godini.

Renoviranje osnovnih i srednjih škola, opremanje Vatrogasne stanice, ulaganje u zdravstvo, rekonstrukcija putne infrastrukture, samo su neki od projekata koje Opština Severna Mitrovica uspešno realizovala u prethodnom periodu.

„Nastavljamo sa istim timom realizaciju novih projekata koji su predviđeni za ovu godinu. Trudićemo se maksimalno koliko je u našoj mogućnosti da izađemo u susret svim potrebama i zahtevima naših sugrađana. Potrebe građana su velike, ali opština će dati svoj maksimum da i dalje radimo na urbanizaciji grada i razvoju mnogih kapitalnih projekata. Nastavićemo i dalje da podržavamo prosvetu i zdravstvo ali i građane i borbu protiv pandemije", rekao je Radojević.

Zamenik gradonačelnika Severne Mitrovice Adriana Hodžić istakla je da će 2021. godinu obeležiti jeste početak radova na izgradnji Kulturnog centra.

Najavila je i radove u Ulici kralja Petra u cilju boljitka kvaliteta života.

Opština Severna Mitrovica će se i u narednom period truditi da stvori što bolje uslove za život svojih sugrađana.

U tom cilju, gradonačelnik Radojević, svakog utorka i četvrtka , razgovaraće sa stanovnicima Severne Mitrovice o problemima sa kojima se suočavaju.

Izvor: TV Most

KiMSeverna MitrovicaRadojevićHodžićinvesticijerealizacija projekata
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva