:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Decembar 15, 2021   17:18

0

205

Radojević: Potrudićemo se da nađemo najbolje rešenje za meštane Suvog Dola

Na prvoj redovnoj sednici  novog saziva Skupštine opštine  Severna Mitrovica, između ostalog, formirani su odbori  za politiku finansije i zajednice,  raspravljalo se o peticiji meštana Suvog Dola, kao i o tekućim problemima.

Meštani Suvog Dola nezadovoljni nedavnom odlukom  resornog ministarstva da nadležnost  Kosovske policije Sever pređe u nadležnost KPS-a Jug, podneli su peticiju Skupštini opštine Severna Mitrovica.

„Što se tiče izjašnjavanja meštana Suvog Dola i njihove peticije, sigurno da ćemo se mi , kao izvršna vlast, potruditi da pronađemo najbolje rešenje za meštane. Verujemo da je rešenje svih problema u dijalogu, i želimo da verujemo da možemo imati saradnju sa institucijama u Prištini, kao što imamo i u ovoj lokalnoj Skupštini, gde se  odluke donose jednoglasno, tako da ću se ja, kao gradonačelnik, potruditi da dobijem odgovore na pitanja koja su uputili meštani Suvog Dola. Nadam se  da ćemo imati sagovornika  u Prištini na tu temu, rekao je Milan Radojević, gradonačelnik Severne Mitrovice.

Na prvoj redovnoj sednici formirani su odbori za politiku i finansije, kao i za zajednice, a novi odbornici su položili svečane izjave.

Izvor: TV Most

Milan RadojevićSO Severna MitrovicaSuvi DoKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva