:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Novembar 30, 2020   13:37

0

161

Radojević: Prioritet će biti očuvanje bezbedne klime za život građana

Kandidat Srpske liste Milan Radojević ubedljivo je pobedio na juče održanim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice.

Građani su ukazali poverenje Radojeviću sa blizu 90 odsto osvojenih glasova.

Radojević je uputio reči zahvalnosti svim građanima Severne Mitrovice koji su, kako je rekao, uprkos epidemiji, izašli u velikom broju na birališta.

„Građani su dali glas politici kontinuiteta čemu bi trebalo da stremimo, da nastavimo dalje sa ulaganjima u ovaj grad“, rekao je Radojević i dodao da su građani izlaskom na birališta podržali politiku Srpske liste.

Prioritet novoizabranog gradonačelnika biće očuvanje bezbedne klime za život građana.

„Ono što je trenutno prioritet jeste da  očuvanju političko bezbednosne klime koja u ovom trenutku omogućava investicije i razvoj grada. Ne smemo zaboraviti da je Mitrovica nakon ratnih dešavanja imala česte sukobe na glavnom mostu. Odlično pamtimo i marš na Mitrovicu i 17. mart 2004. i 17. mart 2008. godine ali mislim da smo svi zajedno prethodnih godina radili na tome da stvorimo ovu političko bezbednosnu klimu da možemo da se posvetimo ulaganjima u infrastrukturne projekte, radu sa privrednicima i preduzetnicima a najbitnije je da stvorimo adekvatne uslove za ulaganje u mlade kako bi smo omogućili zaposlenje, zasnivanje porodice i ostanak na ovim prostorima“, rekao je Radojević.

Mandat novog gradonačelnika biće do sledećih lokalnih izbora koji bi trebalo da se održe u oktobru 2022. godine.

Izvor: TV Most

KiMRadojevićSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva